autamme yritystäsi kasvamaan 

kehitä polkusi onnistumiseen

 

 

Tavoitteemme on auttaa yritystänne menestymään antamalla yrityksellenne konsulttipalveluita ja pitää huolta yrityksenne kirjanpidosta, jotta voisitte keskittyä yrityksenne kehittämiseen. Tarvitsettepa sitten apua liiketoiminnan suunnittelussa, tukea, taloushallinnon hoidossa tai haluatte muuttaa yrityksenne konseptia, meillä on apu, jotta yrityksenne menestyisi.

Yrityksen omistajalla Juliet Hännikäisellä on kokemusta kaikista edellä mainituista asioista jo vuodesta 2014. Julietilla on paljon kokemusta yrittäjien auttamisesta menestymään niin liike- kuin yksityiselämässään, sekä useita taloushallintoon ja johtamiseen liittyviä tutkintoja ja kursseja mm. taloushallinnon ammattilaisen / kirjanpitäjän tutkintotodistus (Lahdessa), “yrityksen johtaminen” tutkintotodistusta (Helsingissä 2014, Lahdessa 2019) ja suoritettu “johtaminen ja liiketoiminta” koulutus Turun kauppakorkeakoulussa 2012. 

Keskitymme löytämään alueita, joilla yrityksenne voisi olla tuottavampi ja menestyvämpi. Autamme teitä kehittämään liiketoimintaa taloudenpohjalta suunnitellen ja kehitellen. (Miksi ostaa yrityskonsultointi palvelu yrityksestä, joka ei ole perillä yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Vahvuutemme on yhdistää talousajattelu toiminnan kehittämiseen.

 

 

 

ammattilliset palvelut

Tarjoamme erilaisia asiantuntijapalveluita, jotka auttavat saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi. Tarvitsetko apua kattavan liiketoimintasuunnitelman laatimisessa rahoituksen saamiseksi? Entä henkilökohtainen mentorointi, joka vie urasi tai yrityksesi uudelle tasolle? Meiltä löytyy kaikki tarvitsemasi.

matalat hinnat

Dynaamiset ohjelmamme sopivat kaikille aloitteleville-, pienille- ja keskisuurille yrityksille. Olitpa vasta aloittamassa, tai sinulla on liikaa huolia yrityksen omistajana, tarvitset korkean tason mentorointia tai tarvitset sopivia markkinointivinkkejä, autamme missä vaan kilpailukykyisillä hinnoilla.

upeat tulokset

Tavoitteemme on saavuttaa teille tuloksia. Olemme työskennelleet yhden hengen startupeista isojen 500 hengen-, sekä kaikkien siltä väliltä olevien yritysten kanssa. Takaamme, että yrityksenne polku menestykseen alkaa meistä.